top of page

Laatste nieuws over de praktijk:

2020-8-31: 4e druk is uit!

August 30, 2020

2020-8-31: 4e druk boek 'De huid-darm connectie! 

Inmiddels is nu ook de 4e druk uit! De eerdere exemplaren zijn in Nederland en ook in België en Duitsland beland, en nu mogen de volgende boeken weer uitvliegen. Het is fantastisch voor mij om te zien dat de belangstelling voor de #huiddarm relatie zo groeit onder huidtherapeuten en diverse andere therapeuten, schoonheidsspecialisten, verpleegkundigen, diëtisten en ook artsen.   

Huidtherapie Haaften stopt definitief

February 23, 2020

2020-2-24: Praktijk voor Huidtherapie is gestopt  

Het succes van mijn boek en de vraag naar nog meer kennis en inzichten over dit onderwerp #huiddarm maakt dat ik keuzes moest gaan maken. Vorig jaar zomer ben ik verhuisd uit Haaften en daardoor was de praktijk automatisch (tijdelijk) gesloten. Sinds december 2019 ben ik met veel plezier gaan wonen in Zaltbommel. De afgelopen maanden krijg ik het steeds drukker met het voorbereiden en geven van lezingen, de PR rondom mijn boek, het verder schrijven aan nieuwe boeken over dit onderwerp en het ontwikkelen van trainingen. Om deze reden heb ik de keuze gemaakt om definitief te stoppen met mijn praktijk, daar dit niet meer te combineren is met mijn passie #huid-darm. Dergelijke keuzes maken doet mij pijn omdat ik afscheid neem van vele dierbare cliënten en een mooie praktijk. Tegelijkertijd kijk ik uit naar een nieuwe fase in mijn leven waarbij ik hopelijk nog meer mensen kan helpen via mijn boek en mijn kennis. Al mijn cliënten dank ik enorm voor hun vertrouwen en de prachtige tijd in de afgelopen 20 jaar in Haaften!

2020-2-19: 3e druk is binnen!

February 18, 2020

2020-2-19: 3e druk boek 'De huid-darm connectie! 

Met grote dankbaarheid voor de vele belangstelling voor mijn boek ‘De huid-darm connectie’ kan ik mededelen dat vandaag mijn inmiddels 3e druk van dit boek is binnengekomen. De eerste 200 exemplaren zijn in Nederland en ook in België en Duitsland beland, en nu gaan de volgende 100 weer uitvliegen. Het is fantastisch voor mij om te zien dat de belangstelling voor de #huiddarm relatie zo groeit onder therapeuten, schoonheidsspecialisten, verpleegkundigen, diëtisten en ook artsen.  

Boek 'De huid-darm connectie' is gepubliceerd

2019-4-17: Publicatie 1e boek 'De huid-darm connectie! 

Mijn 1e boek ‘De huid-darm connectie’ is klaar en gepubliceerd! Na een intensieve eindsprint qua redactie, opmaak, ontwerp cover en opmaken van de index is het eindelijk zo ver! De 1e 100 exemplaren zijn reeds binnengekomen en ik ben nu officieel auteur van mijn 1e boek! Uiteindelijk is dit boek veel dikker geworden dan ik in eerste instantie dacht: 632 bladzijden en weegt het ± 1,2 kg, bijna net zo zwaar als ons eigen microbioom. In de voorbestelling zijn al vele boeken besteld, dus er breekt een drukke periode aan van verspreiding van deze belangrijke kennis over de huid-darm connectie in relatie tot het ontstaan, genezen of voorkomen van huidproblemen.  

Boek 'in wording' over "huid-darmen" nadert eindfase!

March 08, 2018

Weer een mijlpaal: een stap dichter bij publicatie van mijn 1e boek! 

Vandaag de eindredacteur gecontracteerd om mijn concept boek over "de #huid in relatie tot #darmen, het #microbioom en het #immuunsysteem" van inmiddels zo'n 350 blz te redigeren en af te gaan ronden. Na paar jaar hard werken bereikt deze schrijfmarathon, met nog een flinke eindsprint te gaan, hopelijk z'n eindpunt. Planning is om eind van dit jaar of begin volgend jaar mijn 1e boek te kunnen gaan uitgeven. Zo blij met deze spannende nieuwe fase! Wordt vervolgd!!I

Microbiome Forum Amsterdam 3-4 april 2017

March 27, 2017

Als journalist naar internationaal congres over microbioom:

Ik ben heel trots dat ik als journalist voor het NTVH de 4th Microbiome R&D and Business Collaboration Forum: Europe 2017 3-4 april. mag bezoeken. Daar zal ik ook internationale specialisten zoals dermatologen en researchers op het gebied van het microbioom van de huid- en/of darmen gaan interviewen. Verslag hierover zal t.z.t. verschijnen in het NTVH en later in pdf op deze website onder Publicaties.

Huid-Darmtherapie traject

September 07, 2016

Problemen met je huid èn je darmen?

Bij Huidtherapie Haaften kan je terecht voor een traject om zowel je huid als je darmen gezonder te maken. Meten is weten en daarom hoort bij dit traject  (intake + uitleg ontlastingrapport) een uitgebreid ontlastingonderzoek inclusief adviezen over de voor jou geschikte darmtherapie, voeding, lifestyle en huidverzorging.

Redacteur NTVH Nederlands tijdschrift voor Huidtherapie

February 28, 2017

Artikelen voor het NTVH

Sinds enige tijd schrijf ik als redacteur geregeld artikelen voor het NTVH ofwel het Nederlands Tijdschrift voor Huidtherapie. Mijn specialisatie is "het microbioom van het menselijk lichaam (huid en darmen) en de relatie met huidproblemen". Wil je deze artikelen ook lezen, kijk dan naar mijn pagina Publicaties en klik de Pdf's aan zodat je op de hoogte bent van ontwikkelingen op het gebied van huid, huid microbioom en de darmen.

Zelf biologisch producten bestellen mèt KORTING?

September 07, 2016

Wil jij ook met extra korting bestellen?

Alle producten die in mijn praktijk worden aangeboden en/of aangeraden zijn nu makkelijk en met korting te bestellen via website Nutri-Super.nl, de webshop met meer dan 30.000 gezonde en biologische producten voor o.a. huidverzorging, supplementen, zelftesten en (glutenvrije) voeding. Zelfs voor je huisdier. Gebruik mijn kortingscode SGN4L3 en profiteer gelijk van deze actie. Zie ook op mijn pagina PRODUCTEN voor meer uitleg hierover. 
 

NIEUW: Behandeling Schimmelnagel / kalknagel!

January 06, 2016

Een nieuwe laserbehandeling bij schimmelnagels:

Heb je last van hardnekkige schimmel aan je teennagels? Sinds kort bestaat de mogelijkheid om deze schimmelnagels, ook wel kalknagels genoemd, in mijn praktijk te laten behandelen met laser. Kijk voor de laserdata op mijn vorige item en heb je belangstelling, mail gerust!

 

 

 

 

Huidtherapie Haaften in een ‘nieuwe huid’!

September 03, 2015

De website van Huidtherapie Haaften is vernieuwd, het werd tijd voor een nieuwe uitstraling, nog snellere informatie en een uitbreiding van tal van mogelijkheden zoals het makkelijk en gratis kunnen inschrijven voor mijn nieuwsbrief met interessante weetjes over de huid en de praktijk, en niet te vergeten de TIPS en BLOGS met allerlei nieuws over de huid, afkomstig uit recente wetenschappelijke onderzoeken. Ik ben heel blij met het resultaat en ik hoop jullie ook!

 

 

Huidtherapie Haaften gaat Bio-logisch!

August 31, 2015

In Haaften bevindt zich de 1e biologische huidtherapeut in Nederland. Een gezonde huid komt van buiten en binnenuit. We weten al langer dat het eten van onbewerkte en liefst biologische voeding beter is voor je lichaam en mentale welzijn. Ook de huid vraagt om een natuurlijke behandeling want tal van chemische onnatuurlijke ingredienten staan bekend om het veroorzaken van huidproblemen zoals allergie, eczeem, te droge huid en ga zo maar door. Daarom werken we bij Huidtherapie Haaften waar mogelijk met natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten en zijn een aantal van deze producten ook bij mij te koop of te bestellen. 

October 27, 2015

In mijn praktijk wil ik alleen nog maar werken met de beste huidverzorgende producten. Daarnaast wil ik de praktijk op alle fronten ecologisch verantwoord voeren, dus naast natuurlijke huidverzorging ook aandacht voor het milieu, gezuiverd en ontkalkt water, en ecologisch verantwoorde verpakking. 

 

 

 

Please reload

bottom of page