top of page
 
 
 
2023-06-06 schermafbeelding voorkant De huid-darm connectie cover_edited.jpg
 
AVG
Over ons privacybeleid

Huid-darm.nl, Cynthia van Schendel en Marcelline Goyen, auteur van het boek ‘De huid-darm connectie’ (2019) en 'De wonderlijke samenwerking tussen huid & darm' (2023), geven veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van www.huid-darm.nl, Cynthia van Schendel en Marcelline Goyen. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 01-01-2019, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacy beleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacy beleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacy zaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacy beleid.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Verzenden en logistiek

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL en MyParcel.nl voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL en MyParcel.nl delen. Zij gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. Zo wordt uw emailadres en/of telefoonnummer alleen gebruikt om de Track&Trace code aan u te versturen of problemen bij de levering te melden. In het geval dat PostNL en MyParcel.nl onderaannemers inschakelen stellen zij uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Facturatie en boekhouden

Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Huid-darm.nl, webshop: huid-darm.jortt.shop, Cynthia van Schendel en Marcelline Goyen. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Huid-darm.nl, huid-darm.jortt.shop, Cynthia van Schendel en Marcelline Goyen, hebben de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik. Zij zijn tot geheimhouding verplicht en zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Huid-darm.nl, huid-darm.jortt.shop, Cynthia van Schendel en Marcelline Goyen gebruiken uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

 

Cynthia van Schendel en Marcelline Goyen zijn geregistreerd paramedicus bij Kwaliteitsregister Paramedici KP.

Marcelline Goyen,

Huidtherapeut

 

bottom of page