top of page
Huidtherapie darmtherapie huid darm
 
Huid-darmtherapie
 
“Op weg naar een gezonde huid van buiten en binnenuit”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dé expert praktijk voor mensen met chronische huid- en darmklachten!

 

Voor wie? Heb jij chronische huidklachten en mogelijk ook darmklachten en wil je daar nu echt wat aan gaan doen met hulp van de expert op het gebied van huid en darmen? Samen kunnen we aan de slag gaan om jouw huid en darmen zo gezond mogelijk te maken. Daarbij maak ik gebruik van tal van adviezen over dieet en lifestyle darmtherapie.

Ben jij die persoon die optimaal 'het onderste uit de kan wil halen' en die actief en coöperatief wil blijven werken aan jouw eigen gezondheid? Dan ben JIJ de cliënt die IK zoek en kan je starten met een huid-darmtherapie traject.

De nieuwste kennis en visies die ik je aanbied prikkelen jou en verruimen je blik over ziekte en gezondheid. Deze nieuwe kennis kan jou helpen in de verbetering van jouw huid en je darmen.

Tijdens ons huid-darm traject streven wij naar een 'open minded' en respectvolle samenwerking tussen therapeut en cliënt. Daarbij ga ik voor de beste kwaliteit en optimale inzet van de cliënt en werk ik alleen maar met gemotiveerde cliënten. Het gaat immers niet om wat er met mij gebeurt: het gaat erom dat JIJ kunt gaan herstellen.

 

Mijn motto: kennis hebben is macht en kennis delen is kracht. Met mijn kennis wil ik bijdragen aan jouw herstel en jouw gezondheid! Daarbij investeer ik in persoonlijke aandacht en jouw persoonlijke groei en gezondheid: samen op weg naar 'een gezonde huid van binnenuit'.

 

Voor wie niet? Ben jij iemand met chronische huidproblemen die altijd op zoek is naar een makkelijke oplossing die bestaat uit het slikken van medicatie en het werk van iemand anders (arts therapeut)? Ben jij niet bereid om - ten behoeve van je huidklachten - met een therapeut intensief en open minded samen te werken en de adviezen ter hand te nemen zoals verandering in dieet, leefstijl en eventuele aanpak van emoties? Dan ben je bij mij niet aan het juiste adres want ik werk alleen op basis van een volwassen manier van samenwerken waarbij wij beiden actief aan het werk gaan op weg naar een betere gezondheid. Want uiteindelijk blijf jijzelf verantwoordelijk voor jouw leven en (on-)gezondheid en ik sta actief aan de zijlijn om jou op je weg te helpen.

“Op weg naar een gezonde huid van buiten en binnenuit”

Mijn passie is mijn missie: met liefde jou op weg helpen naar een gezonde en mooie huid van buiten en binnenuit en ik werk steeds vanuit mijn hart om dit mogelijk te maken! Spreekt jou dit aan, kom dan gerust eens langs!

 

Tot ziens?

 

Marcelline Goyen,

Erkend huidtherapeut, lid NVH & gespecialiseerd in darmtherapie

Huidtherapie darmtherapie huid darm
Huidtherapie darmtherapie huid darm
bottom of page