top of page
Huidtherapie Haaften
 
Ervaringen van cliënten
 
“Op weg naar een gezonde huid van buiten en binnenuit”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingmar, 30 jaar:
Een jaar of 8 geleden kreeg ik voor het eerst last van rode plekken in mijn gezicht die op bepaalde momenten heel erge jeuk, droogheid en pijn veroorzaakten. Na enkele dagen trok dit dan weer weg om enkele dagen later weer in alle hevigheid terug te komen. Ik heb in de afgelopen jaren 3 verschillende dermatologen en andere medici laten kijken hoe ik van deze klachten af zou kunnen komen. Talloze diagnoses van eczeem tot rosacea en pillen en zalfjes later kwam ik helaas nooit tot een structurele oplossing. Een aantal maanden geleden kwam ik bij toeval gelukkig terecht op de website van Marcelline, zij heeft het probleem benaderd op geheel andere wijze, namelijk bekeken vanuit de darmen. Dit is uiteindelijk de sleutel geweest tot de oplossing! Het bleek namelijk dat ik een darmparasiet had die mijn darmmilieu behoorlijk had aangetast, wat uiteindelijk doorwerkte tot in mijn huid. Na een aantal weken intensief werken middels voedingstips en supplementen/medicatie is de parasiet afgedood en zijn na 8 jaar de huidklachten dan eindelijk verleden tijd. Marcelline is een topspecialist als het gaat om huid en darmen in relatie tot elkaar. Ontzettend bedankt!
Sarah, 18 jaar:
Vader: "Onze dochter Sarah heeft al jaren last van eczeem en de laatste tijd had ze zeer ernstige klachten. Bezoeken aan dermatologen en allergologen, academische ziekenhuizen en gewone huisartsen hebben geen oplossing gegeven. Via internet de praktijk van Marcelline gevonden en een afspraak gemaakt. Marcelline had veel aandacht en toonde een grote betrokkenheid. Ze heeft haar onderzocht en had vrij snel een idee waar het probleem zat. Waarschijnlijk een tarwe intolerantie. Advies: begin met een glutenvrij dieet. Plus bepaalde vitamines en smeren met een olie. Na een paar dagen was de huid van onze dochter enorm opgeknapt. En onze dochter veel vrolijker. Verdere behandeling werd nog voortgezet, en na 9 maanden therapie was ze 'schoon', het eczeem is verdwenen, ze is vrolijk, energiek. Ze is zelfs in die periode van herstel geslaagd voor haar middelbare school. Ze gaat na de zomer met veel plezier en energie en met een gerust hart studeren, want ze zit nu lekker in haar vel. We zijn enorm blij dat het zo veel beter gaat. Dus zeer aanbevolen!"
 
 
Carolyne, 52 jaar:

De behandelingen bij Marcelline zijn heel aangenaam omdat ze veel zorg besteedt aan persoonlijke aandacht en de keuze van de behandeling zodat ik me echt ''gezien' voel. Ze legt daarbij ook goed uit waarom ze iets doet en wat dat voor de huid betekent en ze geeft goede adviezen over mijn huiderzorging thuis. De producten die Marcelline kiest zijn heel prettig en ook nog eens biologisch en dat spreekt mij enorm aan. Mijn ouder wordende huid kan niet meer alles verdragen en daarom is het fijn dat er alleen met natuurlijke producten zonder parfum, parabenen en alcohol gewerkt wordt. Na een behandeling met de naaldloze mesotherapie is mijn huid voor een hele tijd weer super glad en goed gevoed en door de ontspannen behandeling met aangename muziek voel ik me zelf ook even helemaal tot rust gekomen. Ik kijk steeds weer naar uit naar de volgende behandeling!

Max, 19 jaar

Een echte aanrader wanneer je acne hebt! Zeer deskundig en levert altijd de gewenste resultaten. Ook een mooie praktijk aan huis dus het is gelijk een fijne binnenkomst.

Isabel, 19 jaar:

Al jaren had ik last van acne en onzuivere huid. Ik schaamde mij hiervoor en gebruikte veel foundation om de huid te camoufleren, ook al hielp dat niet voor de acne. Van alles geprobeerd en niets hielp. Bij Marcelline werd voor het eerst veel aandacht besteed aan mij en mijn huid en werden allerlei vragen gesteld over mijn gezondheid, allergie en hoe mijn darmen functioneerden want het bleek dat dit allemaal met de huid te maken kan hebben. Ik heb goede tips gekregen qua voeding en verzorging en vond de behandelingen heel goed te doen ook al deed de acnetherapie vooral in het begin nog wel wat pijn bij het diepe reinigen. Gelukkig knapte de huid deze keer al heel snel op, eigenlijk al na de eerste behandeling. Toen we begonnen met microdermabrasie in combinatie met de aquabrasie ging het daarna als een speer, mijn huid werd met de keer mooier. Ik durf nu weer zonder foundation de deur uit en ga nu veel meer op mijn gemak naar mijn school. Ook krijg ik veel complimenten van vrienden en familie. De biologische producten blijf ik heel graag gebruiken om mijn huid goed te blijven verzorgen.  

 

 

Vera, 41 jaar

Huidtherapie Haaften is gevestigd in een prachtig pand. Binnen ziet het er netjes en schoon uit. Huidtherapeut Marcelline is een warm en toegewijd persoon en heeft ruime ervaring en enorm veel kennis van de huid en ook van de darmen. Gezonde darmen zorgen voor een gezonde huid! Na jaren last de hebben gehad van acné wilde ik de conditie van mijn huid verbeteren en de littekens in mijn gezicht verminderen. Ik heb veel adviezen van Marcelline gekregen met betrekking tot aanpassingen aan mijn voedingspatroon. Ook is mijn huid behandeld met voornamelijk biologische producten. Het resultaat van de behandelingen en adviezen: een gezonde, gladdere, stevigere en frisse huid, èn ook veel meer energie en minder hoofdpijn!! Ik ben enorm blij met deze positieve veranderingen!!

Romina, 32 jaar

Na twee weken duidelijk verschil! Met goede adviezen de deur uit gegaan en een super mooi betaalbaar en eerlijk middel meegekregen. Heel blij mee!!! Meer dan alleen een huidtherapeut!! Heel blij heel heel heel blij :)

 

 

Daphne, 49 jaar:

Dan kom je thuis met een ultrazacht en schoon huidje en dan besef je.... Dat moet ik vaker doen! Wat een heerlijke behandelingen geeft Marcelline. Zeer deskundig en professioneel met een heel fijn persoonlijk tintje!

 

 

Bellina, 50 jaar:

Vandaag een huidbehandeling ondergaan speciaal voor de huid van boven de 40 jaar bij Huidtherapie Haaften. Heerlijk ontspannen, perzikhuidje en het voelt als jaren jonger. Geen botox voor nodig. Een echte aanrader.

 

 

Willemien, 61 jaar:

Ik ben zeer tevreden. De behandelingen bij Marcelline voelen als thuiskomen na een jaar van chemo en bestralen. Haar deskundige lymphkliermassage en gevoelvolle begeleiding, en op z'n tijd goede informatie. Het heeft bij mij een heel goed resultaat opgeleverd. Het voelt beter en ziet er mooier uit. Voor mij is dit een 9,5!

 

 

Thalita, 43 jaar:

Marcelline is een bevlogen huidtherapeut die geen genoegen neemt met het gebruikelijke. Zij voegt haar eigen waarde toe aan de behandelingen. Naast de biologische producten die zij zorgvuldig uitkiest geeft ze haar cliënten ook mentale steun door NLP toe te passen wanneer dit wenselijk is. Marcelline is een intelligente dame die verder gaat voor haar cliënten dan alleen de behandeling die nodig is en daarom kan ik haar van harte aanbevelen! De biologische huidolie trekt lekker snel en bevalt heel goed voor mijn gevoelige huid. Mijn gezicht  ziet er hierdoor minder vermoeid uit, in en de olie is dierproefvrij, heel mooi!

 

 

Els, 48 jaar:

Jaren geleden, toen ik tamelijk wanhopig was over mijn huid vanwege acne, ben ik door de schoonheidsspecialiste naar Marcelline verwezen. Vervolgens behandeld op de verschillende manieren die Marcelline heeft beproefd en tot haar beschikking heeft - met goede producten, laser-, microdermabrasie, licht, voedingsadvies. Het was een zoektocht. Heel goed! Inmiddels is mijn huid eigenlijk goed. En kom ik 2 x per jaar voor een onderhoudsbehandeling. Ik kan aan ieder met huidproblemen aanraden om bij Marcelline hulp te zoeken, vanwege de deskundigheid, en de open manier waarop ze de problemen in behandeling neemt, en de uitstekende verzorging die ze biedt. Waarbij ze rekening houdt met wat iemand op kan brengen voor behandeling. Super!! Els

 

 

Margitte, 53 jaar:

Ik kwam bij Marcelline terecht voor oedeem therapie na de medische behandelingen voor borstkanker. Ze is een warme persoonlijkheid, zeer kundig, leergierig en onderzoekend in haar vak, heeft een luisterend oor tijdens de behandelingen, al met al een warm bad na alle ziekenhuizen. Inmiddels heb ik ook diverse huidbehandelingen gehad naar volle tevredenheid. Ik kan iedereen aanraden eens kennis te maken met de mogelijkheden die Marcelline biedt voor een verbetering van de huid, of lymphe oedeem massage na borstkanker. Gemakkelijk te vinden in Haaften (vlakbij de snelweg als u van verder komt) en altijd voor de deur parkeren..!

 

 

Wil jij ook een ervaring delen?

Mail dan gerust via onderstaand contact formulier:

Ervaringen Huidtherapie Haaften

Bericht ontvangen!

bottom of page